Ewa I Walla AW13

Ewa I Walla AW13

 

Ewa I Walla – Bewitched Beauty

2013-05-15

Jag kisar med ett öga och jag ser ett ord som börjar på bokstaven E. Jag kisar med ett öga och undrar om detta verkligen är allt de ser. Månen är min ledstjärna på denna mörka plats och jag förbannar alla som inte unnar mig mitt ljus och om mörkret är mitt öde, så kommer det att bli ditt också.

I Ewa I Wallas höst- och vinterkollektion 2013 möter du en skoningslös häxa, missförstådd och dömd till ett liv i evigt mörker. Skuggor kommer att jaga henne utan uppehåll och hennes ouppnåliga skönhet är hennes förbannelse. En obeskrivlig prakt som hemsökt drömmar och sägs förtrolla oskyldiga män där deras avsikter varit ofarliga. Hennes blick kommer att fånga din själ och en kyss ta ditt sista andetag.

Så börjar beskrivningen av Ewa I Wallas höst- och vinterkollektion 2013. Läs mer om kollektionen här.