Rif Design – ny kund hos EKPR

Rif Design – ny kund hos EKPR

Rif Design – ny kund hos EKPR

2012-11-08

Rif Design är skapat för oss som inte kan hålla sig ifrån Marocko och allt som bjuds i överflöd där. Vi älskar ljuset, dofterna, färgerna, värmen och det nyfikna men fortfarande oförstörda i sättet att producera vackra handarbetade föremål för hem och trädgård.

Rif Design arbetar med små producenter, familjeföretag och enstaka hantverkare och får på så sätt världen att snurra i det tysta. Och kanske det viktigaste av allt, produkterna är rent hantverk, ingen massproduktion. Produkterna är alltid funktionella och ska kunna användas varje dag. En sittpuff att vila fötterna på, en skål för frukostflingorna, en vacker tofs för dörrhandtaget till den tråkiga toalettdörren, ett vackert tyg att drapera sängen med så du slipper bädda, en lustig lampa som lyser upp i höstmörkret.

Välkommen till en värld av vackra funktionella vardagssaker från hela den nordafrikanska delen av jordklotet. Känner du doften av kanel och kardemumma? Av vanilj och rosenblad? Av myrra och rött damm… då har du följt med oss till Marrakesh för en stund…

Rif Design startades 2006 och drivs av mor och dotter, Kerstin och Madeleine Eliasson. Nu hittar du ett urval av Rif Designs stora sortiment i vårt showroom. På vår bildbank hittar du högupplösta bilder.