ECHO – Pop Up Store

ECHO – Pop Up Store

Echo Design pop-up-store på Åhléns City

 2012-09-20

Den 3-23 oktober kommer det kreativa varumärket Echo Design att ha en Pop Up butik på Åhléns City i Stockholm. Butiken kommer att ligga vid mitt-entrén på Klarabergsgatan.

– Vi har valt att exponera Echo Designs handskar med en Pop Up Store på Åhléns City eftersom vi tror att det är ett perfekt forum att visa våra produkter och att kunden kommer att överraskas, säger Martin Johnson Albhin på Echo Design.

Echo Design presenterar ett färgglatt spektra av handskar i ull, skinn och kashmir som med det speciella eLink tyget på pekfinger och tumme gör att du kan använda din Iphone, Ipad eller annan pekskärm utan att ta av dig handsken. Echo Design har skapat en handske som är unik på marknaden och sätter därmed en helt ny standard på funktionalitet, färg, form och design. Det finns få begränsningar i urvalet av färger som cerise, turkos, orange och lila eller klassiska färger som grå, brun och svart.

Echo Design har funnits i USA sedan 1920 och är ett ledande designföretag med ett brett sortiment inom sjalar, handskar och heminredning. I dag finns Echo Designs produkter i mer än 2000 butiker i USA, Japan, England, Norge, Frankrike och nu även i Sverige. Echo Design producerar också accessoarer till världskända Ralph Lauren.  I Sverige är Åhléns City, NK, Thernlunds, Stenströms och Mac butikerna några av Echo Designs många återförsäljare.