High Fidelity – Lutron

High Fidelity – Lutron

 

High Fidelity presenterar Lutron HomeWorks QS

 2012-09-12

I över femton år har High Fidelity försett Sverige med de bästa helhetslösningarna inom ljud, ljus, bild och multiroom för hemmet. Nu presenterar High Fidelity den nya generationen ljussystem, HomeWorks QS, från det världskända ljusföretaget Lutron HomeWorks.

Ljussättning är kanske det viktigaste när det gäller att skapa stämningar. Oavsett vilken känsla du vill att ditt hem ska inge så går i dag allt att ”ljusdesigna”.  Lutrons produkter justerar intensiteten i praktiskt taget alla typer av ljus, och de är fortfarande i dag, det enda företag som erbjuder lösningar för att kontrollera både dagsljus och elektrisk ljus. För att kontrollera dagsljuset har Lutron ett stort sortiment med effektiva, eleganta och ibland elektriska eller batteridrivna gardin- och persiennlösningar. Det nya intelligenta ljusstyrningssystemet gör också att du sparar energi jämfört med ett traditionellt elsystem.

High Fidelity är en av få utvalda svenska återförsäljare av det nya ljusstyrningssystemet HomeWorks QS från Lutron.

High Fidelity startades i sin nuvarande form för femton år sedan och från sin butik på Karlavägen 42 i Stockholm säljs exklusiva ljud, bild, multiroom och ljussättningssystem till framför allt privatpersoner.