Milook – en ny shoppingupplevelse

Milook – en ny shoppingupplevelse

Milook – en ny shoppingupplevelse

2012-12-05

Milook är ett svenskt varumärke som grundades sommaren 2012 och som erbjuder dagens stressade kvinnor ett enklare sätt att handla kläder och accessoarer. Företaget arrangerar events där de bjuder in kvinnor som med hjälp av Milooks stylister lär sig att kombinera kläder och hitta sin egen stil. Varje event kombineras med ett föredrag om hur du skapar ett bra liv i balans mellan inre och yttre skönhet.

Till våren kommer försäljningskanalerna att utökas med en web-shop. Kollektionen innehåller 30-35 plagg med allt ifrån toppar, klänningar, byxor, kavajer och ytterplagg. Stilen är modern och enkel i fina kvaliteter som siden, linne och kashmir allt i grundfärger med en eller två accenter. Kollektionerna görs säsongslösa, d.v.s. att de går att använda såväl vår som höst. Nyheter kommer att läggas till basprodukterna löpande under året.

Bakom Milook står Lilian Arturen och Erika Berg Levin. Lilian har en lång erfarenhet inom modebranschen. Hon började som modell på 80-talet och har studerat design vid FIT, Fashion Institute of Technology i New York. Hon har även arbetat med design, inköp och produktion i flera svenska företag. Erika har en gedigen designutbildning och mångårig erfarenhet från design och produktion på olika svenska modeföretag.

Tillsammans ska de nu erbjuda en ny shoppingupplevelse anpassat för den moderna kvinnan och mannen. Mer information om Milook hittar du här